top of page

LID WORDEN

Nieuwe muzikanten zijn bij Euphonia van harte welkom. Afhankelijk van je niveau en kennis kun je op meerdere manieren instromen.

Muziekles

Als je nog geen of weinig ervaring hebt met een instrument is het nemen van muziekles een goed startpunt. Je krijgt dan individueel of in groepsverband les op een instrument dat je graag wilt leren spelen en dat bij je past.
In de meeste gevallen kunnen kun je de muzieklessen binnen onze vereniging volgen. Je krijgt muziekles tot je het niveau van het HaFaBra examen B hebt gehaald.
Muziekles is er voor jong en oud en er wordt gezocht naar de vorm die het best past bij jouw tempo en vaardigheden.

Opleidingsorkest en A-orkest

Als je al wel ervaring hebt op een blaasinstrument kun je ook instromen in één van de orkesten. Voor het opleidingsorkest geldt als richtlijn dat je muziekkennis en -vaardigheden op het niveau van het HaFaBra examen A moeten zijn. Voor het A-orkest geldt het niveau van het HaFaBra examen B als richtlijn. Plaatsing gebeurt in overleg met de dirigenten.

Contributie en lesgeld

De contributie voor Euphonia bedraagt tot 18 jaar € 19,00 per maand, voor volwassenen is dat  € 25,00 per maand.
Wanneer je ook muziekles krijgt bij Euphonia betaal je naast de contributie ook €14,00 lesgeld per maand (in de maanden september t/m juni).
Als startende leerling t/m 16 jaar krijg je 5 gratis proeflessen! Zo kun je eenvoudig bekijken of muziekmaken bij je past.

Geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om muziek te maken bij Euphonia of heb je nog vragen? Je kunt dan contact opnemen met de voorzitter, zijn gegevens staan op de contact-pagina.
Wil je beginnen met muziekles, dan kun je ook contact opnemen met Henk Beens, ook zijn gegevens staan op de contact-pagina.
Daarnaast kun je ook dit formulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page