top of page

Rabo ClubSupport

rabobank-verkeerd-boeterente-berekenen-r

Dit jaar doet Euphonia mee met deze actie.

 

Bestedingsdoel​

We gaan een tweetal speciale concerten geven en wel een “najaarsconcert”, met als thema “filmmuziek”, waarbij tijdens het spelen van de muziek ook de bijbehorende foto’s en of filmbeelden zullen worden vertoond en een “nieuwjaarsconcert”. Beide concerten gaan we extra glans geven door middel van inrichting, van de zaal, verlichting, gordijnen, rode loper etc. 

Met deze ambitieuze plannen willen we een breder publiek kennis laten maken met de veelzijdigheid van fanfaremuziek. 

Vanaf 27 september ontvangen alle klanten van Rabobank IJsseldelta van 12 jaar en ouder een mail met een stemcode. (Voor de zekerheid: Dit betekent dat je dus niet per se lid hoeft te zijn van Rabobank om te kunnen stemmen!)

 

Je ontvangt een email met een unieke code waarmee je kan stemmen. 

Iedere klant (vanaf 12 jaar en ouder) ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op hetzelfde initiatief uitgebracht mogen worden.


Van 27 september tot en met 11 oktober kan je op ons stemmen.

Mocht je na 1 oktober nog geen code hebben ontvangen, dan kan je deze aanvragen via communicatie.ijsseldelta@rabobank.nl

Klanten van de Rabobank kunnen ook een code ophalen (en stemmen) bij een van de kantoren.

MFC De Toekomst

Ook het MFC De Toekomst, onze repetitielocatie, doet mee met de actie, met als doel zonwering in de kantine en een uitbreiding van de zonwering in de grote zaal. Het is ook heel goed voor Euphonia als zij veel stemmen krijgen!

bottom of page