top of page

HRFSTWND

Zaterdag 13 november laten Chr. Muziekvereniging  “Euphonia” Wilsum o.l.v. Thijs Musch en muziekvereniging Excelsior Westenholte  o.l.v. Tjeerd Barkmeijer in het kader van HRFSTWND horen hoe eigentijds fanfaremuziek kan zijn. Geniet van de verrassend symfonische klanken en de muzikale een-tweetjes met topsolisten. Het concert vindt plaats in De Stadsgehoorzaal in Kampen.

 

Een prachtige zaal. Op het podium je buurman uit de straat die bugel speelt. Daar tegenover de saxofonist die je ook bekend voorkomt. Op de achterste rij een indrukwekkende batterij slagwerk die met veel enthousiasme wordt bespeeld. Een bevlogen dirigent ervoor. Dat is HRFSTWND: Verrassende concerten door amateurs en professionals. Topconcerten door blaasorkesten in de mooiste muziekzalen en theaters van Oost-Nederland.

 

Euphonia zal dit concert samen met Matthijs Leffers op bastuba. Excelsior heeft de violist Mathieu van Bellen uitgenodigd.

 

Een ontspannen verrassing
Het sfeertje bij de HRFSTWND-concerten is relaxed. Je neemt gewoon je familie, buren of vrienden mee, want op het podium zit een broer, vriendin of collega. Die kennen zij ook. Ze horen regelmatig hoe hard er wordt gerepeteerd. Dan word je vanzelf nieuwsgierig naar het eindresultaat. En ken je niemand in het orkest? Juist dan zal HRFSTWND een verrassing voor je zijn. Want reken er maar op dat elk concert mooi, leuk, vrolijk of indrukwekkend is!

 

Kaartverkoop

Kaarten voor dit unieke concert zijn verkrijgbaar voor € 10,00 via de kassa van De Stadsgehoorzaal in Kampen. Het concert vindt plaats op zaterdag 13 november en start om 20.15 uur in De Stadsgehoorzaal in Kampen.

bottom of page